Un jove de 21 anys mort atropellat a RD 617

  • Ahir diumenge, a les 5 hores del matí, un jove de 21 anys ha estat mortalment atropellat sobre la D 617, en el sentit Canet de Rosselló a Perpinyà, per un cotxe que ha fugit del lloc dels fets. Una dona ha estat detinguda i col·locada en guàrdia vista ...>>
    Dl. 27 d'abril del 2015

VilaWeb
Redacció
27.04.2015 - 10:50

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El jove va morir a l’hospital de Perpinyà, a causa de les ferides ocasionades per l’atropellament.

Segons sembla, el jove caminava sobre la via ràpida i no darrere les guies de seguretat. A més del delicte de fugida del conductor, la policia porta l’enquesta, van assegurar els bombers. Segons les primeres comprovacions sobre el terreny, els investigadors creien disposar d’una pista seriosa, gràcies a un testimoni clau: la passatgera del vehicle que, després de la col·lisió, s’havia trobat en situació de xoc i havia preferit no fugir, segons el seu propi testimoni. La policia sospita que era la conductora del vehicle que es va poser a fuga.

La dona, després d’haver estat hospitalitzada, ha estat col·locada en guarda vista ahir al matí. La víctima feia autostop? La presència de nombroses discoteques sobre el municipi de Canet torna plausible la hipòtesi de que el jove anava begut?  La policia no descartava cap pista.

La relació d’enquesta i els resultats de l’autòpsia intentaran fer tota la llum sobre les circumstàncies exactes d’aquest accident que ha necessitat la presència de dues ambulàncies, del Samu, d’un camió alliberador de ferralla, així com dels serveis de gendarmeria i de policia nacional, la qual  s’encarrega de dur a terme l’enquesta.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any