La Usap ha perdut contra Aurillac

• Inesperada derrota de l'Usap ahir davant l'Stade aurillacois, 52 a 14, que li podria costar de poder jugar una semifinal a l'Aimé Giral. Cal recordar que, només queden per jugar dos partits de la fase regular.

26.04.2015 - 11:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Mal partit el jugat ahir per l’equip català a Aurillac, on els amfitrions van aconseguir marcar 6 assaigs i sumar el bonus ofensiu, davant una Usap que van, sobretot els darrers minuts finals de la mitja part i al començament de la segona part del partit, resultar fatídics pels interessos catalans. Aquesta és la pitjor derrota de la temporada, que arriba en un moment crucial pel desenvolupament de la temporada, amb només, per jugar, dos partits de la fase regular.

Després d’aquesta derrota, els catalans perden un lloc en la classificació i ara son tercers. Consulteu aquí la fitxa tècnica del partit.

Ara a l’equip català li queden dos rivals: diumenge vinent contra Albi a l’Aimé Giral, i la visita el 10 de maig a Agen.