La Llibreria vos convida a celebrar Sant Jordi

  • Malgrat que, a Perpinyà, serà demà divendres quan es celebri oficialment Sant Jordi, La Llibreria és fidel a la tradició i convida als seus amics a celebrar avui la festa. També algunes viles com Argelers, celebraran avui la festa ...>>
    Dj. 23 d'abril del 2015

VilaWeb
Redacció
23.04.2015 - 11:25

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Avui la Llibreria celebra la tradicional festa de Sant Jordi, i per això vol convidar als seus amics a celebrar-ho, i seguint la tradició, recorda que ‘si compren un llibre, els regalarem una rosa’. També convida, a partir de les 16h amb la complicitat de La Théière, a una degustació de te de rosa.

Demà com tots els altres llibreters sortirà al carrer, i trobareu la seua parada a la Plaça Aragó, de les 16h a les 19h amb la presència de com a mínim 2 autors: Joan-Daniel Bezsonoff, i Miquel Arnaudies.

A Argelers de la Marenda, a partir de les 15h 30, es celebrarà Sant Jordi, organitzat pel Casal de l’Albera, amb parades de llibres, venta de roses; i de les 17h a les 18h0 a la Plaça dels Castellans (devant la Casa de l’Albera) amb escriptors dedicant els seus llibres, com per exemple Joan Tocabens, Laurent Cassagne, l’escriptor d’Argelers de la Marenda, Yvette Oms, Robert Azaïs etc,.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any