Vull una Escola Pública

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Prompte començarà el procés de matrícula a l’escola, del 8 al 14 de maig, un període important per a les famílies amb fills en edat d’escolarització.

Podem pensar que no és per a tant, però realment és una decisió important em la qual entren en joc nombrosos factors: programa educatiu del centre, proximitat a la residència familiar, els serveis que ofereix el centre (mestres de suport, logopeda, orientadora, extraescolars, menjador, etc), la convivència dels alumnes, els horaris… i un fum de qüestions que ens fan escollir un centre o un altre.

Jo ho tinc claríssim, vull una Escola Pública. De motius en tinc molts, però els que més pesen són les vivències viscudes allí.

Per això em pregunte: què està passant amb la meua estimada escola pública? Per què estan suprimint unitats en aquestes escoles? Com a mare… tinc dret d’escolaritzar el meu/a fill a l’escola pública que jo vull? I si no hi cap? Què faig?

Tenim tots els mateixos drets a l’hora de triar l’opció que volem? Crec, sincerament, que no.

Malgrat que l’administració menysprea la nostra escola, jo trie Escola Pública, perquè crec en els professionals que hi treballen, en els valors que transmet i en el seu tipus d’ensenyament.

Repte la Conselleria d’Educació!

A la matrícula d’escolarització del meu fill, sols hi haurà ESCOLES PÚBLIQUES.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any