La freqüentació de les estacions d’esquí pirinenques ha baixat un 4%

  • Diumenge va tancar la darrera estació d'esquí nord-catalana, ahir dilluns es va presentar un primer balanç, que no convida a l'optimisme, ja que la freqüentació ha baixat un 4% a les estacions pirinenques, mentre que a l'estat francès aquesta baixada a estat d'un 3% ...>>
    Dt. 21 d'abril del 2015

VilaWeb
Redacció
21.04.2015 - 11:55

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

En aquests primer balanç de la temporada d’esquí 2014-2015 per part dels ‘Domaines Skiables de France (DSF)’ la freqüentació ha baixat un 3% de mitjana, a les estacions d’esquí de l’estat francès. Només les estacions  de les Vosges (+36%), del Massís central (+1%) i de  Jura (+1%), escapen a aquesta tendència. En quant a les estacions d’esquí dels pirineus, aquestes han tingut una baixada d’un 4% en la seua freqüentació. S’ha de tenir en compte que aquest balanç termina el dia 10 d’abril, tenint en compte el període ‘d’intervacances’ que separa les vacances d’hivern i de primavera.

 Aquesta freqüentació és ‘satisfactòria’ per als àmbits esquiables que s’han beneficiat d’una meteorologia més aviat clement i d’un estat de la neu encara correcte, precisa l’associació DSF (Domaines Skiables de France), que considera que la freqüentació d’aquestes estacions d’esquí ha estat igualment afavorida ‘per un cap de setmana de Pasqua precoç i les vacances dels Belgues, Anglesos i Danesos’.

Ara tindrem d’esperar la valoració que farà l’ associació de les Neus Catalanes tenin en compte que diumenge passat va tancar la darrera d’aquestes estacions, l’estació dels Angles.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any