A Catalunya Nord també hi ha premiats per TEPCV

  • Ahir, es van desvetllar les comunes i col·lectivitats reconegudes com a 'territoires à énergie positive pour la croissance verte (TEPCV). A Catalunya Nord els premiats que rebran, cadascú, 500.000 €uros com ajuda per projectes que afavoreixin els estalvis d'energia ...>>
    Dt. 21 d'abril del 2015

VilaWeb
Redacció
21.04.2015 - 12:01

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La ministra de l’Ecologie Ségolène Royal va anunciar ahir els guardonats com a ‘Territoires à énergie positive pour la croissance verte’ (TEPCV) . Aquests han estat selecionats pels seus projectes que permetran far estalvis d’energia, en el context de la futura llei de transició energètica que continua discutint-se en l’Assemblea Nacional francesa. La ministra va anunciar que, en total, a tot l’estat francès són 216 els projectes que rebran una ajuda de 500.000 €uros per dur-los a terme.

A Catalunya Nord, els projectes guardonats que rebran aquesta ajuda, són els presentats per l’Aglomeració Perpinyà- Mediterrani , la comunitat de comunes ‘Pays Pyrénées Méditerranée’, i el Parc Natural Regional dels Pirineus Catalans. També es signaran contractes locals de transició energètica, amb el Consell departamental pel ‘Espace Entreprises Méditerranée’, amb el sindicat mixt de l’autoport del Voló, i amb la comuna de Montner. Podeu consultar tots els guardonats a l’estat francès i a la regió Llenguadoc-Rosselló, en el document adjunt a la notícia (pdf en francès).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any