Concert homenatge a Joan Pau Giné

  • El pròxim dissabte tindrà lloc al Teatre Municipal de Perpinyà un concert homenatge a Joan Pau Giné, ja podeu comprar-ne les entrades ...>>
    Dl. 20 d'abril del 2015

VilaWeb
Redacció
20.04.2015 - 11:35

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest concert organitzat per l’associació ‘Adiu ça va? ‘ dels amics de Joan Pau Giné, i el col·lectiu Joan Pau Giné dels Angelets de la terra, juntament amb l’ajuntament de Perpinyà, forma part de l’homenatge dels Països Catalans al cantant de Bages. ‘CANTEN GINÉ ‘ és una realització única en la història de la cançó catalana. 92 grups del conjunt dels Països catalans (Principat de Catalunya, Catalunya Nord, Andorra, Franja de Ponent, País Valencià, Illes Balears i Alguer) han reprès la totalitat del repertori del poeta-cantant. Un llibre-disc amb 4 Cds va ser publicat l’any passat.

En total seran 6 grups els que actuaran a Perpinyà: L’esperit del rock clàssic de MADRETOMASA (Andorra); l’univers intimista, oníric i compromès d’ANDREU VALOR (País Valencià); la Patxangades BONOBOS (Osona); entre funk, reggae i pop (grup millor revelació 2015, Prix Enderrock); L’incomparable univers poètic, vocal i musical de DIDAC Rocher (Maresme); Entre tendresa i potència, entre rock i folk amb els PATCH (Barcelonès); i finalment El blues en català amb BLUES DE PICOLAT (Rossellò).

 Un concert sota el signe de la qualitat i de l’eclecticisme on cada grup interpretarà quatre cançons del qual dos de Joan Pau Giné. Podeu assistir a aquest concert per 15 € en tarifa única.
Reserves al : 04 68 62 38 82

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any