Gran Wyoming: ‘Sóc antisistema perquè aquest sistema és una merda’

  • Vídeo d'un fragment del seu discurs en l'acte de Barcelona En Comú

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
19.04.2015 - 16:41

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Gran Wyoming va ser divendres a Barcelona per participar en un acte de Barcelona En Comú juntament amb la seva cap de llista, Ada Colau. Més de 1.500 persones van omplir la plaça de can Fabra del barri de Sant Andreu per escoltar-los. El discurs del showman espanyol, caracteritzat per no tenir pèls a la llengua, va ser força aplaudit en diversos moments, com el del fragment de vídeo que podeu veure a continuació. El Gran Wyoming carrega contra l’herència del franquisme, la manca de democràcia real i la hipocresia d’un govern que fins fa dos dies elogiava Rodrigo Rato, ara investigat per diversos casos de frau fiscal.

‘El 20 de Novembre de 1975 es va morir Franco i es van morir quaranta milions de franquistes? Això és emntida. Aquí hi havia una sociologia lògica del franquisme. Quan es va morir es va fer una cua quilomètrica, i si no l’haguessin enterrat encara hi seria. Què va passar amb tota aquesta gent? Una part s’ha reeducat però n’hi ha una altra que continua allà i que tant li fa que robin perquè són els seus’, etziba el Gran Wyoming.

‘No m’importa que em diguin antisistema. Jo sóc antisistema perquè aquest sistema és una merda! Diuen que el sistema democràtic és l’única alternativa a la dictadura, però és que aquest no és un sistema democràtic.’ I es demana què feia fins ara al carrer Rodrigo Rato, a qui aran li han tret tot un llistat de greuges: ‘És que ho va robar tot ahir a la tarda? Des de quan ho sabíeu? Per què renegueu ara d’ell, si era el miracle econòmic d’aquest país?’.  

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any