De vegades, la tecnologia encega la joventut

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Volem comentar que últimament la joventut estem cada vegada més apegats als telèfons mòbils. Ja no recordem què és agafar un llibre de tres-centes pàgines i no deixar de llegir-lo fins acabar. De fet, els llibres que els joves llegim són únicament els obligatoris de classe.

Igual que ens oblidem de què suposa llegir un llibre, els avanços tecnològics també fan que ens oblidem de què és eixir de vesprada amb els amics o de baixar el rendiment en els estudis.

I així, els pares cada vegada estan més angoixats perquè els fills no els fan cas i tan sols presten atenció als mòbils. Es comenta que s’han donat casos en què els pares, estant en la mateixa casa, s’han de comunicar amb els fills per Whatsapp. Altres vegades, els pares es queixen perquè els fills els demanen contínuament l’últim model de mòbil sense importar-los que el que tenen encara és nou. Sovint els joves no som conscients de què suposa la crisi, de com de cara està la vida i que els diners no cauen del cel.

Estaria bé que ens replantejàrem quines són les coses veritablement importants: la família, per exemple. La família sempre et donarà suport, per això vos deixem aquest missatge: ‘VALORA QUÈ TENS PERQUÈ HI HA GENT QUE NO TÉ RES’.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any