Les estrenes: Jaume Collet-Serra estrena el thriller ‘Una noche para sobrevivir’ protagonitzada per Liam Neeson

  • Repassem la cartellera

VilaWeb
Redacció
17.04.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El director català Jaume Collet-Serra estrena aquest cap de setmana ‘Una noche para sobrevivir’ i ho fa de nou amb l’actor Liam Neeson, amb qui ha treballat en els seus darrers films. En aquesta ocasió Neeson encarna un veterà mercenari que s’enfronta a uns mafiosos per a salvar a la seva família. L’actor Ryan Gosling s’estrena com a director amb la seva òpera prima, de la que també n’ha escrit el guió: ‘Lost river’. Des de França, s’estrena ‘Regreso a Ítaca’ de Laurent Cantet, director de la molt reconeguda ‘La clase’.

> Run All Night (‘Una noche para sobrevivir’). Direcció: Jaume Collet-Serra. Intèrprets: Liam Neeson, Vincent D’Onofrio, Ed Harris;. Gènere: Enjòlit. Esbós: Jimmy Conlon és un mafiós en hores baixes: se sent perseguit pels pecats del seu passat i per la policia. Però quan el seu fill Mike es converteix en un objectiu, el mafiós ha d’escollir entre la família professional i la seva família autèntica. De fet haurà d’elegir a qui li deu lleialtat. (Vídeo).

> Lost river. Direcció: Ryan Gosling. Intèrprets: Christina Hendricks, Saoirse Ronan, Eva Mendes; Matt Smith, Iain De Caestecker, Ben Mendelsohn. Gènere: Fantasia. Esbós: Una mare soltera lluita per tirar endavant els seus fills i accepta una feina en un misteriós lloc on res és el que sembla. Al mateix temps, el seu fill Bones intenta sobreviure a la violència del perillós Bully. Intentant fugir dels seus temors, mare i fill s’endinsen en un món màgic i irreal que els portarà a llocs inimaginables. (Vídeo).

> Retour à Ithaque (‘Regreso a Ítaca’). Direcció: Laurent Cantenet. Intèrprets: Isabel Santos, Carmen Solar, Andrea Doimeadios; Jorge Perugorría, Fernando Hechavarria, Néstor Jiménez. Gènere: Drama. Esbós: Cinc amics es reuneixen en una terrassa de l’Havana per celebrar la tornada d’Amadeo després de setze anys d’exili a Madrid. En una extensa conversa, recorden la seva joventut, el grup d’amics que havien format, la seva fe en el futur… i la decepció amb el present. (Vídeo).

> Mita Tova (‘La Fiesta de Despedida’). Direcció: Tal Granit i Sharon Maymon. Intèrprets: Aliza Rosen, Levana Finkelstein, Hanna Rieber; Ze’ev Revach, Ilan Dar, Raffi Tavor. Gènere: Drama. Esbós: Un grup d’avis que conviuen en una residència de la tercera edat a Jerusalem construeixen una màquina per aplicar l’eutanàsia i ajudar a morir a un amic malalt terminal. Però de mica en mica els rumors sobre aquesta màquina s’estenen i cada vegada més ancians requereixen els seus serveis. Això crearà als amics un dilema emocional sobre què fer. (Vídeo).

> Shaun the Sheep (‘La oveja Shaun’). Direcció: Mark Burton i Richard Starzack. Gènere: Animació. Esbós: El xai Shaun decideix agafar-se un dia lliure de la granja i passar una bona estona. Però la jornada serà més moguda del que inicialment esperava perquè degut a una confusió amb el granger, una caravana i un camí molt empinat, acabarà portant a tot el ramat a la gran ciutat. A l’ovella Shaun li tocarà assegurar-se que tots arribin sans a casa. (Vídeo).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any