Arriben els mobles d’Ikea amb carregador de mòbils sense fils

  • La cadena sueca posa a la venda una gamma d'escriptoris, llums i tauletes de nit que carreguen 'smartphones' i pissarretes

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
14.04.2015 - 13:40

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

A l’últim Mobile World Congress (MWC) de Barcelona el gegant del moble Ikea va anunciar tota una línia d’escriptoris, llums i tauletes de nit per a carregar el mòbil o la pissarreta sense fils, sols deixant-los al damunt. Tots aquests mobles dissenyats per David Wahl i basats en la tecnologia Qi és previst que es comencin a comercialitzar avui a la seva xarxa de botigues i també en línia.

En concret, les taules, llums i escriptoris dels models Nordli, Riggad, Selje i Varv es converteixen en un carregador de mòbils i pissarretes sols deixant l’aparell sobre una carcassa especial. Ikea també ha creat una gamma de superfícies de càrrega, amb un disseny simple, que es poden fer servir en qualsevol racó de casa.

Actualment la tecnologia Qi és disponible en més de tres mil hotels, restaurants, aeroports i espais públics de tot el món, i hi ha més de vuitanta models de telèfon intel·ligent que l’incorporen, com la nova gamma de Samsung Galaxy S6 i Galaxy S6 Edge.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any