Apple incorpora la diversitat amb nous ‘emojis’ per a iOS

  • Les populars emoticones usades en serveis de missatgeria com ara WhatsApp ara inclouen més tons de pell i imatges de famílies homosexuals

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
09.04.2015 - 12:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’actualització del sistema operatiu mobil d’Apple, l’iOS 8.3, incorpora una novetat anunciada al febrer. Els emojis, les emoticones àmpliament utilitzades en serveis de missatgeria instantània com Whatsapp, proposen des d’ara una àmplia diversitat de tons de pell en les imatges de persones o parts del cos. És la resposta d’Apple a la petició que circulava amb força per la xarxa d’ampliar els Emojis que representen persones més enllà dels dos colors de pell fins ara presents: blanc i neutre.

En l’ampliació de fins a tres-cents Emojis nous també s’inclouen emoticones de famílies amb dues mares o dos pares, per a reflectir la diversitat de parelles en la societat.

Per a disposar del nou conjunt d’imatges sols cal actualitzar el sistema operatiu iOS a l’última versió, la 8.3. I perquè apareguin les noves emoticones, cal prémer una estona la imatge que ens interessi perquè se’n despleguin totes les opcions.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any