Lufthansa demana perdó

  • La companyia diu que es tardarà molt de temps a saber la causa de la tragèdia

VilaWeb
ACN
01.04.2015 - 12:51

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president de Lufthansa, Carsten Spohr, ha afirmat aquest dimecres des de Seynes-les-Alpes que tot i que la companyia cada dia està sabent més coses es tardarà ‘molt de temps’ a saber les causes de la tragèdia del vol de Germanwings del passat 24 de març. ‘No passa cap dia que no pensem en aquest terrible accident’, ha assegurat Spohr, en companyia del president de Germanwings, Thomas Winklemann. Spohr ha reiterat el seu condol als familiars i amics de les víctimes i ha agraït la ‘tasca extraordinària’ i la ‘professionalitat, energia, empatia i simpatia’ dels equips de rescat, gendarmeria, metges i forenses així com la del personal que treballa a Barcelona, Marsella i Düsseldorf.

Sphor, que ha comparegut davant els mitjans de comunicació sense admetre preguntes, també ha traslladat la seva gratitud als habitants de la zona de Sanha i ha assegurat ser conscient de la ‘càrrega’ que suposarà per a ells perquè ‘cap 24 de març tornarà a ser igual’. ‘Farem tot el que sigui possible perquè aquest lloc sigui de dol per a familiars i amics de les víctimes i recuperar aquesta zona tan bonica un cop la investigació hagi conclòs’, ha continuat el president de Lufthansa.

Després de reiterar les condolences per als familiars i amics de les víctimes, ha lamentat que aquesta tragèdia s’hagi produït en una companyia com Lufthansa, ja que, ha dit, sempre s’han centrat en la seguretat. ‘Demanem perdó per les pèrdues causades, no hi ha paraules que puguin expressar això’, ha insistit.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any