Segona rifla ‘virtual’ de Ràdio Arrels

  • El pròxim 24 d'abril a les 21h, tindrà lloc la inovadora segona rifla virtual organitzada per Radio Arrels ...>>
    Dc u. d'abril del 2015

VilaWeb
Redacció
01.04.2015 - 11:02

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Si recordeu, l’any passat Radio Arrels va organitzar la primera ‘rifla online’, enguany prepara la segona que tindrà lloc el pròxim 24 d’aquest mes a les 21h. Per participar-hi no és obligatòria la vostra presencia, ja que és una rifla assistida per ordinador. Cada participant pot fer-ho des de qualsevol lloc del planeta, sempre i quan hagi adquirit un cartró. Fins si no segueix la rifla, comptarà tal com si fos present i, si guanya en serà avisat personalment:

Els guanyadors són identificats immediatament. Que cridin guanyat o no, que hagin deixat passar o no un número, els posseïdors dels cartrons guanyadors seran identificats i podran recollir els lots a partir del dilluns 27 d’abril.

La rifla comptarà amb 25 partides, cada guanyant tindrà un cambajó, una caixa de vi, un lot cultural i un granat de Perpinyà.

Els beneficis se repartiran entre Ràdio Arrels i les entitats associades en funció dels cartrons venuts anticipadament.

Podeu comprar els cartons al preu de 10 € a diversos indrets : Perpinyà a la Llibreria Catalana, a Ràdio Arrels, al Casal Jaume1er, als magatzems Visca i Cantagrill-L’Esperit Català; a Bao, a la VilBao cada dimarts i divendres, a l’hora dels assaigs dels castellers, a Ceret a l’Escola de Català; i a Prada al Casal del Conflent.

No tenim excuses vàlides: TOT(e)S, siguem on siguem, atents o no, podem participar-hi amb cap molèstia.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any