Dragons Catalans: Morgan Escaré suspès i Laurent Frayssinous sancionat

  • La comissió de disciplina a suspès a Morgan Escaré amb un partit, i ha sanccionat l'entrenador Laurent Frayssinous amb una multa de 500 £ ...>>
    Dc. u d'abril del 2015

VilaWeb
Redacció
01.04.2015 - 10:45

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Tal com va fer fa poc Ben Pomeroy, Morgan Escaré també ha utilitzat el seu ‘Early Guilty Plea’ i no ha tingut de declarar davant la comissió de disciplina. El jugador ha estat suspès per un partit, que complirà demà dijous, no podrà enfrontar-se a Wakefield. Recordar que aquesta regla permet a un jugador no convocat per la comissió de disciplina en el transcurs dels darrers 12 mesos, declarar-se culpable i evitar passar davant d’aquesta i, gràcies això, ser castigat amb la més petita suspensió prevista per a la seua falta.

Per la seua banda l’entrenador de l’equip català, Laurent Frayssinous, ha estat multat amb 500£, de les quals tindrà de pagar la meitat, ja que les altres 250 queden en suspens fins a finals de temporada. L’entrenador, ha estat multat per criticar el passat 7 de març a l’arbitre en una conferència de premsa a l’estadi Gilbert Brutus, després del partit jugat contra l’equip de Salford .

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any