Joan Pau Alduy contesta els atacs de Jean Marc Pujol

  • Després que el batlle de Perpinyà, Jean Marc Pujol, ataqués a Joan Pau Alduy, a qui fa responsable que la dreta no hagi pogut desallotjar a l'esquerra del departament, l'antic batlle de Perpinyà no s'ha quedat callat i li respon des de la seua pagina de Facebook ...>>
    Dt. 31 de març del 2015

VilaWeb
Redacció
31.03.2015 - 11:40

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Joan Pau Alduy, comenta les tribulacions dels seus antics companys després dels resultats de les eleccions departamentals de diumenge, i no es mossega la llengua. Torna a parlar de la seua crida a fer un front republicà contra el FN, l’assumpte aquest que li ha valgut els atacs del que havia sigut el seu segon a l’ajuntament de Perpinyà, i actual baltte, però també – encara que més discretament – dels seus antics companys de la dreta nord-catalana.

Alduy recalca en el seu escrit, que podeu llegir aquí, que ‘malgrat les tergiversacions de la dreta local en la materia, malgrat la crida feta per Nicolas Sarkozy que ha vingut a Catalunya Nord, dos dies abans del segon torn, malgrat tot això el front republicà existeix, l’hem trobat diumenge’.

L’antic batlle de Perpinyà, analitza i assegura que ‘tant d’esquerra com de dretes, els electors s’han desplaçat per dir no a l’arribada d’elegits del FN al Consell departamental’. Una manera de burlar-se de la famosa ‘culpa moral’ que havia denunciat: el ‘Ni-Ni’  de l’UMP. (Ni FN Ni PS, havia exclamat Nicolas Sarkozy a Perpinyà). Joan Pau Alduy avisa i diu que, si no es reacciona la dreta perdrà Perpinyà l’any 2020.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any