Fes-te subscriptor de VilaWeb: per un periodisme millor, per un país millor

  • El teu suport al diari significa una oportunitat de relacionar-te d'una manera diferent amb la redacció, més directa i àgil

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
30.03.2015 - 17:26

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

VilaWeb és un diari independent de qualsevol grup empresarial o polític que ja fa vint anys que ofereix informació rigorosa i de qualitat des de tots els Països Catalans. VilaWeb és també una comunitat del lectors, molts dels quals ja han decidit de ser subscriptors i ajudar d’aquesta manera a fer millor el diari i a fer arribar més lluny la visió que compartim del periodisme i del país. Per només cinc euros el mes, tu també pots formar part de +VilaWeb.

Els subscriptors de VilaWeb, a més de sumar-se al projecte i potenciar el diari, participen en un model diferent de relació amb la redacció. Reben cada dia, de diumenge a divendres, els titulars de l’endemà i poden indicar a la redacció temes d’interès o enfocaments sobre el temes prevists. En el mateix correu també reben l’editorial del diari, que poden comentar. Aquesta opinió dels subscriptors apareix publicada l’endemà i la llegeixen també la resta de lectors.

Així mateix, els subscriptors de VilaWeb poden obrir un bloc personal o col·lectiu on publiquen lliurement el contingut que volen, contingut que és tractat després per la redacció com a contingut redaccional i que pot ser destacat a la portada. També poden comprar amb descompte la major part dels productes de la Botiga de VilaWeb i participar en activitats especials per a ells, la més important de les quals és l’Assemblea anual de lectors de VilaWeb. En l’Assemblea la direcció del diari explica els projectes immediats i escolta els suggeriments i les crítiques dels lectors respecte del producte.

Prop de quatre mil lectors ja són membres de +VilaWeb. Tu ho pots ser també, inscrivint-te en aquesta pàgina

Vint anys liderant el periodisme online

VilaWeb és el diari digital degà d’Europa, ja que celebra els seus vint anys al llarg d’aquest 2015. En les dues dècades d’existència VilaWeb sempre s’ha posat al capdavant del desenvolupament del periodisme online al nostre país, innovant i creant productes adequats a les noves necessitats que anaven apareguent.

Avui VilaWeb és un servei informatiu de 24 hores, en català i en anglès, fet per una redacció professional que ha estat distingida al llarg dels anys amb nombrosos premis i que ha demostrat sempre el seu compromís amb la llibertat d’expressió, amb el periodisme de qualitat i amb el país.

VilaWeb és una empresa independent que viu sobretot de la publicitat però que per a assolir el nivell de qualitat necessari no pot viure només de la publicitat. Per aquest motiu ha nascut +VilaWeb, el servei voluntari de subscripció, del qual us cridem a formar part.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any