Louis Aliot culpa a la UMP del fracàs del FN

  • Louis Aliot vicepresident del FN, i regidor d'aquest partit a l'ajuntament de Perpinyà, culpa a l'UMP del fracàs del seu partit, que, malgrat haver arribat en primera posició en la primera volta, no ha aconseguit cap escó. Assegura que és a causa del comportament de la dreta tradicional, que el Consell departamental continuí sent d'esquerres ...>>
    Dl. 30 de març del 2015

VilaWeb
Redacció
30.03.2015 - 11:35

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Louis Aliot, cap de l’oposició de l’ajuntament de Perpinyà i líder del FN a Catalunya Nord, recorda que han presentat candidats als 17 cantons, que van passar a la segona volta en 16 dels 17 i que, malgrat que han aconseguit el 40% dels vots en aquestes eleccion no han, obtingut cap conseller departamental. Afegeix que : ‘Som el primer partit de Catalunya Nord, però el sistema democràtic està falsejat’ i es lamenta que l’escrutini no sigui de la proporcional i renya la UMP.

‘Sempre he dit que tenim la dreta més babau del món i hem pregunto si, a Catalunya Nord, no tenim la dreta més babau de tot l’estat Francès’ assegura en declaracions a France Bleu Roussillon.

El regidor del FN continua: ‘… Mantenir els candidats en les triangulars, ha fet que el departament sigui d’esquerres i ha fet perdre la seua oportunitat de guanyar a ‘l’UMP’.  Segons Louis Aliot, l’esquerra no ha fet res per guanyar: ‘Jo penso en els nostres conciutadans; i en l’absència d’una política d’esquerres, ja que que ha fet l’esquerra en 20 anys al departament?’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any