El batlle de Perpinyà presumeix (?!) dels resultats de les departamentals a Perpinyà

  • Jean Marc Pujol, que va ser apuntat per alguns dels seus companys de la UMP, pels resultats de la primera volta a les departamentals, ara presumeix dels resultats després que uns dels seus regidors hagin obtingut la victòria ...>>
    Dl. 30 de maig del 2015

VilaWeb
Redacció
30.03.2015 - 11:40

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Malgrat que la dreta no hagi aconseguit la majoria departamental, el batlle de Perpinyà es glorifica d’haver aturat al FN en els tres cantons de la capital nord-catalana on s’enfrontaven al FN, sobretot al Vernet; cosa que és veritat però… només en part. Jean Marc Pujol denuncia les ‘preses de posició’ del seu predecessor, Joan Pau Alduy, que qualifica d’ ‘irresponsables’.

Pujol es felicita de l’entrada al Consell Departamental de sis representants de l’aliança UMP-UDI de la vila de Perpinyà de Richard Puly-Belli, Anabelle Brunet, Jean Sol, Joëlle Anglade, Romain Grau i Isabelle De Noëll (3 cantons perpinyanesos, de 17, dels 6 on encara erapossibles , o 6 elegits dels 12 encara possibles de 34 a l’inici).

Recorda que ‘feia 20 anys que només havia quatre consellers departamentals de l’UMP per Perpinyà, ara hi ha 6. Aquesta és una progressió d’un 50 % i és la prova que les línies politiques  que defenso de la dreta republicana i del centre units, son les correctes per oposar-se al FN.’

Jean Marc Pujol, tira a matar, sobre Joan Pau Alduy, a qui fa responsable que la dreta no hagi pogut desallotjar a l’esquerra del departament, així diu que: ‘ Si no hem guanyat el departament, és a causa dels triangulars però també a causa de les declaracions irresponsables d’antics responsables polítics, com Joan Pau Alduy l’antic president de l’aglomeració que han costat la victòria sobre certs cantons i a la caiguda del departament de Jean Castex’.

Per a Romain Grau, primer adjunt al batlle de Perpinyà, la derrota de la dreta no ha d’impedir a l’UMP treballar amb la majoria socialista del consell departamental : ‘Ens hem barallat fins al final, s’ha intentat convèncer, la gent ens ha escoltat. Unes enormes gràcies als electors que ens han escollit, als republicans de tot els partits que han barrat el pas al Front nacional. Per a tots aquells, unes grans gràcies’.  El regidor perpinyanes i nou conseller departamental assegura que: ‘El que compta és el nostre cantó, són els Perpinyanesos, estem al Consell Departamental per lluitar per a ells. Certament, desgraciadament no tenim la majoria, però l’interès general triomfarà. Esperem que la persona que ocupi la presidència, que versemblantment serà socialista, voldrà també preservar l’interès general. I en aquest cas treballarem conjuntament ciutat i Consell departamental.

Si volem fer retrocedir el Front nacional ens hem de posar al servei dels Perpinyanesos i aquest mandat ens permetrà fer-ho’

NB: recordar que el Batlle va, entre dos torns, rebutjar el ‘Front republicà’ (= sent absent donar suport al PS o Esquerra) si l’UMP no era present… pura política (sense majúscula a la p).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any