Els equips de rescat ja han aïllat 78 mostres d’ADN de víctimes de l’avió de Germanwings

  • S'hauran de contrastar amb les més de quatre mil cinc-centes mostres genètiques que els familiars han proporcionat als investigadors

VilaWeb
Redacció
29.03.2015 - 17:03

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els equips de forenses instal·lats al municipi provençal de Sanha ja han aconseguit d’aïllar restes de 78 ADN diferents de víctimes de l’avió de Germanwings estavellat dimarts als Alps. N’ha informat la cadena de televisió francesa BFMTV, esmentant fonts de la fiscalia de Marsella, que és l’encarregada de la investigació al lloc dels fets.

Aquestes restes s’hauran de contrastar ara amb les més de quatre mil cinc-centes mostres genètiques que els familiars han proporcionat als investigadors.

Sisè dia de rastreig

Mig centenar de persones treballen en les tasques de rescat a l’indret muntanyós on dimarts es va estavellar l’avió que feia la ruta entre Barcelona i Düsseldorf, amb cent cinquanta persones a bord entre passatge i tripulació.

Des de fa sis dies que s’intenten recuperar restes de les víctimes i també el contingut de la segona caixa negra, amb totes les dades tècniques del vol i que pot resultar de gran importància per a esclarir els fets.

Per demà al vespre és previst que s’obri una pista terrestre que arriba fins el lloc on hi ha les restes de l’avió, cosa que pot facilitar molt l’accés a la zona de ratreig, fins ara només accessible amb helicòpter.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any