La Usap rep al líder

  • L' Usap, que ocupa la segona plaça, s'enfronta avui amb el líder l'equip de Pau, a l'estadi Aimé Giral a les 13h15, en el partit corresponent a la 25ena jornada del Pro D2 ...>>
    Dm. 29 de març del 2015

VilaWeb
Redacció
29.03.2015 - 11:50

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El grup de 26 jugadors està format per: Kisi PULU, Enzo FORLETTA, Rudy CHERON, Girogi MCHEDLISHVILI, Christophe DAVID, Romain TERRAIN, Raphael CARBOU, Guillaume VILACECA, Loic CHARLON, Kirill KULEMIN, Alasdair STROKOSCH, Nicolas RABAT, Alan BRAZO, Karl CHATEAU, Henry TUILAGI, Dewaldt DUVENAGE, Tom ECOCHARD, Mathieu BELIE, Jean Bernard PUJOL, Wandile MJEKEVU, Watisoni VOTU, Lifeimi MAFI, David MARTY, Sione PIUKALA, Joffrey MICHEL, i Julien FARNOUX.

 A notar que Enzo Forletta retorna a l’equip després de la seua lesió al turmell, que ha fet que estigués absent els darrers tres partits jugats per l’equip català. El partit serà retransmès en directe per Eurosport.

Podeu consultar aquí la composició de l’equip que presentaran els tècnics de l’equip català. També podeu consultar l’entrevista que ha donat el president usapista François Riviere a la revista Rugbirama i que podeu llegir des d’aquí.

Com sempre, podeu escoltar a USAP FM  les entrevistes d’avantmatx fetes per l’emissora oficial del club (en francès)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any