Concert sorpresa de Sopa de Cabra al Pont de Pedra de Girona

  • Davant de centenars de seguidors convocats hores abans per les xarxes socials, el grup hi ha anunciat la ronda '3, 2, 1...' i nou disc

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
28.03.2015 - 16:31

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un concert sorpresa en directe des del terrat de l’Oficina de Turisme de Girona. D’aquesta manera original, Sopa de Cabra ha anunciat la ronda ‘3, 2, 1…’, un compte enrere de tres concerts que acabarà amb la publicació d’un nou disc al final de l’any, el primer després de més de deu anys d’aturada creativa. Feia més de quatre anys que els Sopa no trepitjaven un escenari. Per això, centenars de persones han fet cas dels rumors i s’han acostat a comprovar que el grup que inaugurava el Festival Strenes eren els Sopa de Cabra. La banda s’ha inspirat en els Beatles i U2 per a sorprendre el públic i ha ofert un espectacle únic que s’ha enregistrat per convertir-se en videoclip.

Enguany fa quaranta-sis anys que el membres de The Beatles van fer el seu darrer concert al terrat dels estudis Apple Records de Londres i també fa vint-i-vuits anys que els U2 van actuar des d’un terrat de Los Angeles que homenatjava el comiat del grup de Liverpool. 

A més, l’espectacle quedarà enregistrat i servirà per fer el videoclip de la cançó ‘Camins’ i, al mateix temps, per promoure la ciutat de Girona i el Festival Strenes. L’audiovisual es visualitzarà per primera vegada a la conferència de premsa del balanç del festival.

Nova ronda

Amb aquest concert, els Sopa de Cabra han anunciat la seva minironda ‘3, 2, 1…’ que els portarà aquest estiu pel Festival de Portaferrada de Sant Feliu de Guíxols el 18 de juliol, a la festa major de les Santes de Mataró el 24 de juliol i al Festival Internacional de Cambrils el 7 d’agost. Les entrades es podran adquirir a partir del 30 de març al matí a la pàgina Sopadecabra.cat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any