Iceta creu que la victòria del PSOE a Andalusia dóna ‘força al conjunt dels socialistes’

  • El primer secretari del PSC reitera que la prioritat a Catalunya és la justícia social i resoldre l'encaix amb Espanya

VilaWeb
ACN
28.03.2015 - 13:13

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, es mostra convençut que la victòria dels socialistes a Andalusia dóna ‘un nou ànim, una nova esperança, una nova força al conjunt dels socialistes espanyols’. En declaracions a l’entrada del comitè federal del PSOE que es fa avui a Madrid, ha dit que ara veu Pedro Sánchez ‘més a prop de la Moncloa’.

Iceta s’ha mostrat convençut que després del triomf de Susana Díaz a les eleccions andaluses ‘l’alternativa està en marxa’ a l’estat espanyol i si es fan les coses bé ‘serà imparable’. En aquest sentit considera que el lideratge de Pedro Sánchez surt més reforçat i ha felicitat Susana Díaz perquè la seva victòria impulsa tot el socialisme a Espanya.

Sobre el lideratge del partit, Iceta ha afirmat que el cap del PSOE és Sánchez i quan es facin primàries ‘s’haurà de veure si hi ha algun altre company’ que aspiri a ser candidat a la presidència del govern espanyol. ‘Fins que no es facin el nostre líder és Pedro Sánchez’, ha remarcat.

Iceta ha aprofitat per defensar el projecte que el PSC proposa a Catalunya, basat en la ‘justícia social’ i en una reforma federal de la constitució espanyola ‘que resolgui l’encaix de Catalunya amb Espanya’: ‘Cal cconvèncer la gent que aquest és el camí.’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any