Comencen les Trobades d’Escola Valenciana a Agullent i a Vila-real

  • Enguany, amb el lema 'L'escola que volem'

VilaWeb
Redacció
28.03.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest cap de setmana comencen les Trobades d’Escola Valenciana d’enguany, que es faran avui a Agullent, a la Vall d’Albaida, i demà a Vila-rela. Amb el lema ‘L’escola que volem’, Escola Valenciana vol donar a les Trobades 2015 uns significats ben contundents: l’escola que volem, fent referència a l’estima a l’escola, al model d’escola en català reivindicat. I ‘l’escola que volem’ com a sinònim de desig de canvi, enviant un missatge als partits polítics de l’oposició perquè ho tinguin en compte aquest any d’eleccions del qual podria sortir un nou govern de la Generalitat.

La vint-i-vuitena trobada de la Vall d’Albaida, organitzada per la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del Valencià i l’escola Sant Vicent Ferrer d’Agullent, aplegarà xiquets, pares, mestres i tota la societat a Agullent.

I Vila-real es prepara per a rebre demà més de 15.000 persones per a celebrar la Festa per la Llengua. El paratge natural del Termet serà l’escenari d’una nova edició d’aquesta trobada d’escoles, que ha passat en diverses ocasions per la ciutat i en la qual els escolars i la defensa del català són els  protagonistes.

Més informació, a VilaWeb Ontinyent i a VilaWeb Castelló de la Plana

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any