La comèdia mallorquina reneix a ‘Els tords volen baixos’

  • L’obra teatral de Joan i Frederic Bibiloni vol actualitzar el popular gènere

VilaWeb
Redacció
29.03.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest vespre a les 22.00 es pot veure a l’Auditori d’Alcúdia l’obra de teatre ‘Els tords volen baixos’. L’obra parteix del text del dramaturg Xisco Joan i vol recuperar la comèdia mallorquina clàssica amb tocs d’humor fresc i cert aire surrealista. L’argument gira entorn al retrobament entre un pare i un fill la Nit de Cap d’Any i dels problemes generacionals que se’n deriven.

Després de no parlar-se durant un any i mig, un pare i un fill es retroben la Nit de Cap d’Any i el que pretenia ser un sopar de reconciliació desencadena un seguit de fets inesperats que destapen les vertaderes personalitats dels protagonistes. Aquest és l’argument de la comèdia ‘Els tords volen baixos’, de la companyia Discussions Productives i protagonitzada precisament per un pare i un fill reals: els actors Joan i Frederic Bibiloni.  

L’obra, escrita per Xisco Joan, intenta recuperar l’esperit de la comèdia mallorquina en la línia del que ja va fer Xesc Forteza en el seu moment. Però en el cas de ‘Els tords volen baixos’ la comèdia popular es veu revisada i actualitzada a la Mallorca d’avui en dia.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any