El mercat de segona mà ‘Lost&Found’ pren els Encants en una festa ‘vintage’

  • Amb aquesta festa es clouen els actes d’inauguració de la nova plaça de les Glòries de Barcelona

VilaWeb
Redacció
29.03.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Després de molts mesos d’obres ahir es va inaugurar a Barcelona la plaça de les Glòries Catalanes. Per tal que la ciutadana conegués aquest nou espai, es va fer una gran festa amb activitats de tota mena i per a tots els públics. S’hi va fer una ballada de sardanes, activitats per la mainada, concerts de jazz i de música electrònica, tots els equipaments culturals que acull la plaça van fer jornada de portes obertes… I avui, per culminar la festa, el mercat de productes de segona mà Lost&Found fa una edició especial als Encants.

El Lost&Found és un mercat que es fa periòdicament en diversos indrets de la ciutat i que aplega a venedors no professionals que venen objectes de segona mà. Avui celebra la vintena edició i per això s’ha organitzat un esdeveniment molt especial que s’anomena ‘La festa de la cultura vintage’. Es farà durant tot el matí a la zona del mercat dels Encants i comptarà amb la participació dels paradistes habituals de l’indret.

La idea de la festa és unir a dues tradicions de venedors de productes de segona mà molt diferents ara que aquesta tendència està tan en auge. Els afeccionats que venen al Lost&Found comercien amb els mateixos objectes que els professionals dels Encants però les dues cultures rarament estan en contacte. A més, per completar l’oferta comercial, en el recinte hi haurà una selecció de furgonetes de menjar a càrrec de Van Van Market i actuacions musicals en directe.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any