Salut infantil i medi ambient: en permanent canvi

  • Editorial del mes de març de la directora de la Fundació, Soledad Román, en què recorda la influència decisiva de l'entorn en la salut infantil.

VilaWeb
Soledad Román
27.03.2015 - 10:05

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

No sempre la secció de “Vist a…” que tenim a Inspira em genera tanta satisfacció com aquest mes de març, i ha succeït així perquè mostra tres evidències científiques del que mes rere mes tracten les pàgines d’Inspira: l’entorn influeix de forma determinant en la salut infantil. Per bé i per mal. Com ho demostren les tres investigacions de les quals es fan ressò els articles que difonem.

Individualment, establim una responsabilitat amb els nostres fills quan decidim ser pares i, socialment, els adults tenim una responsabilitat amb els nens. Tanmateix, la obesitat infantil segueix augmentant, la contaminació es manté a les grans ciutats en nivells intolerables, i el principi de precaució per a l’ús de substàncies com el bisfenol A no s’aplica, per no parlar de l’escassetat –de vegades directament absència– de zones verdes perquè els nens puguin exercir de nens.

Si voleu seguir llegint l’article, feu clic aquí.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any