#A320_VW: Fer públic fins a l’últim detall d’un sinistre, en quina mesura és útil o genera por?

  • Us convidem a participar al debat de Missatges Directes de 19.00 a 20.30

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
26.03.2015 - 18:56

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Assumint que la seguretat 100% és impossible, fer públic fins a l’últim detall d’un sinistre, en quina mesura és útil o genera por? Després de l’11S, us fa la impressió que en matèria de seguretat aèria s’ha tocat sostre? Trobeu que amb les mesures de seguretat post 11S, que recauen sobre el passatge, se n’ha fet un gra massa? Sobre la seguretat, se’n fa un gra massa en els avions, o trobeu a faltar controls similars en els trens? Creieu que és només perquè ens toca de prop, que es parla molt més del sinistre europeu que del de Malaysia, per exemple? L’allau de detalls tècnics que proporcionen els mitjans després d’una catàstrofe el trobeu superflu o us fa sentir més segurs?

Com cada dijous la redacció de VilaWeb us convida avui a un nou debat a través de Twitter, a un nou ‘Missatges Directes’.

El debat serà moderat com cada setmana des del compte @Vilaweb_MD que proposarà a mitja tarda el tema a tractar i l’etiqueta que es farà servir. S’encetarà a partir d’una pregunta oberta als usuaris de Twitter que s’hi vulguin sumar, i les intervencions dels participants seran acompanyades en directe per un moderador. Els ‘Missatges Directes’ també es podran seguir des de la pàgina principal de Vilaweb, i, al final del debat, els continguts més destacats del fil es recolliran en un resum Storify que publicarà l’endemà el web del diari.

El compte ‘Missatges Directes’ és exclusiu per a l’activitat i té l’objectiu d’interactuar amb una comunitat virtual creada al moment, en concordança amb la qualitat instantània d’aquesta xarxa social. El propòsit principal és promoure l’intercanvi de parers respectuós, amè i enriquidor entre usuaris amb criteris diferents i interessos comuns.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any