Aterratge d’emergència d’un avió de Vueling a l’aeroport del Prat

  • L'avió s'havia enlairat poc abans amb destinació a Munic · Els passatgers han estat recol·locats en un altre aparell

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
26.03.2015 - 10:06

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un avió de Vueling que havia d’anar de Barcelona a Munic ha hagut de fer un aterratge d’emergència a l’aeroport del Prat, poc després d’haver-se enlairat. El comandant ha decidit de tornar a l’aeroport quan ha sentit pudor de cremat, segons que han informat fonts de la companyia. El vol era el VLG1812 que sortia a les 7.00 i havia d’arribar a Munic a les 9.05, i duia 137 passatgers i sis membres de la tripulació.

Aquesta és la ruta que ha seguit l’avió:

La companyia ha informat els passatgers que, quan feia pocs minuts que s’havia enlairat, l’avió tornava cap a l’aeroport. Vueling ha piulat a Twitter: ‘S’ha seguit el procediment establert en aquests casos. La seguretat és la nostra prioritat.’ I ha informat que els passatgers ja anaven cap a Munic.

La manera de procedir de la companyia ha estat de comunicar als passatgers que l’avió havia tornat a aterrar ‘per motius de seguretat’. I després, la majoria dels 137 passatgers que hi havia, han estat recol·locats en un altre aparell per a anar cap a Munic, en un vol que ha sortit a les 9.50. Una desena dels passatgers ha decidit quedar-se a terra.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any