Compte enrere per a l’Apple Watch

  • Avui s'han d'anunciar els detalls del primer producte nou de l'empresa des de l'iPad, el 2010

VilaWeb
Redacció
09.03.2015 - 12:28

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Amb la voràgine del Mobile World Congress de Barcelona ja passada, Apple es disposa avui a captar els focus de l’atenció tecnològica amb la presentació en societat del seu rellotge connectat. Tot i que Tim Cook ja va anunciar l’Apple Watch el setembre passat, enmig dels nous iPhone 6 i l’Apple Pay, a partir de les sis s’espera que la companyia californiana en reveli tots els detalls i confirmi els que n’han transcendit fins ara, des de les característiques tècniques fins la data de comercialització i el preu, passant per què s’hi podrà fer exactament.

Des que es va anunciar que Apple se sumava al mercat dels rellotges connectats o intel·ligents, al setembre, se n’ha anat sabent que arribarà a les botigues cap a l’abril amb uns quants colors i tres models: el bàsic, el Watch Sport i el Watch Edition. El preu del més senzill seria de 349 dòlars. 

Pensat com a complement perfecte per a l’iPhone, al qual es connecta amb tecnologia Bluetooth, l’Apple Watch permetrà de gestionar trucades i missatges, controlar-hi aplicacions sobretot relacionades amb l’exercici físic i la salut, fer-hi petits dibuixos, accedir a Siri, a més d’indicar l’hora, és clar.

L’acte d’avui comença a les sis de la tarda al Yerba Buena Center de San Francisco (Califòrnia).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any