Josep Melià (el Pi), a La Setmana del llibre en Català

  • “Llegir en català és una de les millors maneres d’estimar la nostra llengua”

VilaWeb
Redacció
08.03.2015 - 19:24

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els candidats al Parlament Jaume Font i Josep Melià, el candidat a la batlia de Palma, Toni Fuster i part de l’equip del Pi Palma mostren un suport total a la iniciativa ja històrica del Gremi de Llibreters de Mallorca que promou la cultura i la llengua pròpia.
Les darreres novetats literàries i també una completa hemeroteca de les publicacions en català.

El Gremi de Llibreters ha convertit la Misericòrdia en una gran llibreria durant la vint-i-sisena edició de la Setmana del Llibre i el Pi no s’ho ha volgut perdre perquè “la lectura en català és una de les millors maneres d’estimar la nostra llengua”, ha dit el president del Pi a Mallorca, Josep Melià.

“Tots els qui no heu pogut venir encara hi sou a temps i paga la pena”, recorda el president Jaume Font que senyala que la Setmana del Llibre estarà oberta fins demà diumenge a les 19 que tancarà amb un concert i final de festa. “El sector editorial ha patit molt els darrers anys, han tancat moltes llibreries però també n’han obert. Aquest sector és un exemple de fortalesa i reinvenció i no l’hem de deixar perdre, la cultura ens fa més lliures”, afegeix el president del Pi.

En aquest sentit el candidat a Palma, Toni Fuster, senyala que “és important que existeixin aquest tipus d’ofertes més dinàmiques que animen la ciutat i fan que la gent participi i visqui la cultura i la llengua”. Segons Toni Fuster “les llibreries han de ser espais on establir relacions, on passar-hi el temps, són importantíssimes per a la vida de les barriades”.
Durant la visita Jaume Font ha adquirit el llibre de l’Institut Català de la Cuina «Corpus del Patrimoni Culinari Català»; Josep Melià ha comprat Incerta Glòria de Joan Sales i Toni Fuster s’ha decidit també per la cuina amb El menjar de la família de Ferran Adrià.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any