José Ramón Bauzá i Alberto Fabra, candidats del PP a les Illes i al País Valencià

  • Cristina Cifuentes serà la candidata del PP a la Comunitat de Madrid i Esperanza Aguirre a l'Ajuntament

VilaWeb
ACN
06.03.2015 - 20:42

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El PP ha designat un bon nombre dels candidats que presentaran a les eleccions del 24 de maig. Pel que fa a les Illes, el comité popular ha decidit que José Ramón Bauzá repetirà com a candidat a la presidència del govern balear. Margarita Durán serà la candidata a l’alcaldia de Palma de Mallorca, Maria Salom ho serà al Consell Insular de Mallorca, Santiago Tadeo al de Menorca i Vicente Serra al d’Eivissa. 

Pel que fa al País Valencià, el PP ha nomenat Alberto Fabra candidat a la Generalitat i l’actual batllessa de València, Rita Barberá, optarà a la reelecció.

El PP també ha decidit no renovar la confiança en el president de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, i ha triat aquest divendres com a candidata a la presidència Cristina Cifuentes. González, a l’ull de l’huracà per un presumpte cas de corrupció en la compra d’un àtic a Estepona, queda així fora de la cursa electoral.

D’altra banda, el Comitè Electoral Nacional del partit, presidit por Alícia Sánchez-Camacho, ha triat també la candidata a l’Ajuntament de Madrid per a les pròximes eleccions municipals en la reunió que ha celebrat aquest divendres. El partit diposita la confiança en la veterana Esperanza Aguirre.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any