Rull, sobre una hipotètica candidatura de l’ANC: ‘Rajoy aplaudiria amb les orelles’

  • El coordinador general de CDC admet un 'refredament' del procés i creu que amb una llista conjunta no s'hagués produït

VilaWeb
ACN
06.03.2015 - 12:16

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El coordinador general de CDC, Josep Rull, no veu amb bons ulls que l’ANC impulsi una candidatura de cara al 27-S. ‘Aquest escenari no es produeix. Si anem la candidatura de CiU, la candidatura d’ERC, la de l’ANC i la de la CUP jo crec que Rajoy deu estar aplaudint amb les orelles’, ha dit en declaracions a Catalunya Ràdio, on ha reconegut un ‘refredament’ del procés que no s’hagués produït, al seu parer, si s’hagués pactat una llista unitària per a anar a les eleccions el 22 de març.  

Rull ha admès que els està costant reincorporar la societat civil, però s’ha mostrat optimista. ‘El dia 27 ens presentarem partits diferents i hem de ser capaços de reescalfar-ho’, ha apuntat.

De fet, Rull ha assegurat que estan molt a prop d’un acord sobre el full de ruta, i ha assenyalat que fins i tot sembla que la CUP tornarà a assistir a les reunions després d’un període d’absència per definir la seva pròpia aposta. 

En aquest sentit, ha demanat a tothom calma i no parlar a través de la premsa. ‘No ens pressionem mútuament, relacionem-nos no a través dels mitjans, sinó directament’, ha demanat el líder de CDC, que ha recordat que tots finalment persegueixen el mateix objectiu, que és convertir les eleccions en un plebiscit i guanyar-lo.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any