El PP nomena avui Alberto Fabra candidat a la Generalitat

  • La proposta haurà de ser ratificada pel comitè electoral estatal, que es podria reunir aquest divendres

VilaWeb
ACN
05.03.2015 - 18:21

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El comitè electoral del PP valencià nomena aquest vespre Alberto Fabra candidat a la Generalitat, segons fonts del partit. La proposta haurà de ser ratificada pel comitè electoral estatal del PP, en una reunió que podria tenir lloc demà. Si no hi ha canvis d’última hora, la batllessa de València, Rita Barberá, optarà a la reelecció i serà proposada com a número dos per la demarcació de València. El vice-president del Consell, José Ciscar, serà cap de llista per Alacant i la coordinadora del PP, Isabel Bonig, encapçalarà la llista a Castelló. La consellera de Benestar Social, Asunción Sánchez Zaplana optarà a la batllia d’Alacant i Alfonso Bataller a ser reelegit a Castelló.

El comitè electoral nacional, presidit per Alícia Sánchez Camacho, haurà de ratificar aquesta proposta en una reunió que tindrà lloc demà divendres, segons fonts del PP valencià. 

Després de mesos d’espera, tot apunta que el comitè electoral nacional ratificarà la candidatura d’Alberto Fabra, una de les poques que queden per confirmar i que en la reunió del passat 16 de febrer no va ser anunciada. 

El president valencià continuava pendent de si optaria a revalidar la presidència de l’executiu però es mostrava tranquil i confiat de la seva candidatura. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any