Mishima, Joana Serrat i les Sueques inauguren el Let’s Festival

  • El festival celebra el desè aniversari duplicant l'oferta de concerts · Hi actuaran Standstill, Dorian i els Amics de les Arts, entre més

VilaWeb
Redacció
06.03.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Let’s Festival és un festival musical de petit format que es fa a l’Hospitalet de Llobregat i que omple tots els caps de setmana de març amb una tria dels grups més interessants del moment. Aquest 2015 fa deu anys i ho celebra duplicant espai i amb un cartell envejable. Hi actuaran gairebé quaranta grups, entre els quals es destaquen Mishima, Standstill, Dorian, els Amics de les Arts, les Sueques, Manos de Topo o Joana Serrat. El festival arrenca avui a la sala Salamandra amb els concerts de Joana Serrat, Mishima, les Sueques, The Saurs i Los Nastys.

Enguany, en cadascuna de les sessions s’oferiran dues programacions ben diferenciades. La Salamandra 1 aplegarà una combinació de les bandes més reconegudes amb els grups més prometedors i a la Salamandra 2 s’hi faran els concerts més alternatius, com ara Mürfila o Júpiter Lion.

Els encarregats d’inaugurar el festival avui seran Mishima, amb els temes del seu darrer disc, ‘L’ànisa que cura’, i la cantant folk Joana Serrat. A l’escenari de la Salamandra 2, s’hi podrà sentir el trio The Saurs, els madrilenys Los Nastys i a les Sueques, un grup que cada vegada és més reconegut, amb el seu darrer disc ‘Educació física’. Demà hi haurà els concerts de Dorian, Poncho, John Grvy, Júpiter Lion i Músculo!

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any