BlackBerry presenta el seu telèfon intel·ligent de pantalla totalment tàctil al Mobile World Congress

  • La firma canadenca manté el seu enfocament al mercat professional i destaca la seguretat i productivitat del terminal

VilaWeb
ACN
03.03.2015 - 16:03

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

BlackBerry ha presentat el seu nou telèfon intel·ligent de pantalla totalment tàctil, el Leap, en el marc del Mobile World Congress. El model tindrà una pantalla de cinc polsades, bateria de llarga durada (més d’un dia d’ús sense necessitat de càrrega), teclat virtual i funcionarà amb el sistema operatiu BlackBerry OS 10.3.1. El nou terminal es podrà connectar a xarxes 4G/LTE i està pensat ‘per a professionals i empreses que valoren la seguretat i privacitat’, segons ha informat la firma canadenca. BlackBerry manté el seu enfocament cap al mercat professional i destaca que el nou Leap ofereix prestacions destinades a millorar la productivitat i la seguretat de les dades dels usuaris.

‘Les dades personals i corporatives són sovint objecte d’atacs de pirates informàtics i les empreses i consumidors són conscients de la importància de la seguretat mòbil’, ha apuntat en un comunicat el president de Dispositius i Solucions Emergents de la marca, Ron Louks. El Leap s’ha dissenyat ‘per als professionals mòbils que veuen els telèfons intel·ligents com una eina de productivitat i que protegeix les comunicacions confidencials’.

Per això, el terminal està equipat amb suport per encriptació de dades, a més de protecció contra ‘malware’ i capacitat de neteja i restauració de l’equip. Així mateix, la bateria que alimenta el Leap és capaç de funcionar amb un ús intens durant 25 hores i el teclat tàctil aprèn la forma d’escriure de l’usuari, segons ha informat BlackBerry.

‘El nou sistema operatiu BlackBerry 10.3.1 ofereix una nova mirada que incorpora icones actualitzades i una barra d’acció instantània perquè les funcions d’accés més comunes dels usuaris són al centre de la pantalla’, ha comunicat la firma canadenca. El sistema també compta amb les aplicacions BlackBerry Blend (que facilita compartir missatges entre dispositius) o BlackBerry Assistant, que permet gestionar el telèfon a través de la veu.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any