Sony presenta la tauleta més fina del mercat

  • Entre les novetats, l'Xperia Z4 Tablet mostra una alta resistència a l'aigua

VilaWeb
ACN
02.03.2015 - 16:16

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Sony ha anunciat al Mobile World Congress 2015 la seva nova tauleta, l’Xperia Z4 Tablet. Es tracta de la tauleta més lleugera i fina del mercat. La seva pantalla 2K és d’10,1 polzades amb tecnologia amb tecnologia Triluminos. El nou model substitueix els seus predecessors Z2 Tablet i Z3 Tablet de 10 polzades. La firma japonesa també ha presentat un nou ‘smartphone’ de gamma mitjana, l’Xperia M4 Aqua. Tant la nova tableta com el telèfon mòbil tenen una resistència a l’aigua i a la pols d’ip68, la més alta fins a l’actualitat.

L’Xperia Z4 Tablet ofereix una resolució de 2.560 per 1.600 píxels i conté una bateria de llarga durada, de fins a 17 hores de reproducció de vídeos.

Els marcs de la pantalla s’han reduït en un 20% en relació al model anterior i també és un 8% més lleugera que l’antiga Z2 Tablet (396 grams la LTE). Així mateix, el nou dispositiu també és més fi (un 4% menys) i amb un gruix de gairebé 6.1 mil·límetres, la qual cosa el converteix en la tableta més lleugera i fina del mercat.

També, una de les característiques importants és la seva resistència a l’aigua i la pols, amb una certificació IP 68 que li permet restar submergida durant mitja hora a un metre i mig de profunditat). Aquesta resistència és la més alta fins a l’actualitat i també la comparteix el nou ‘smartphone’ de gamma mitjana, l’Xperia M4 Aqua, que ha presentat avui la firma japonesa. L’Xperia M4 Aqua és el primer telèfon de Sony que ha estrenat nueva versión 5.0 (Lollipop) d’Android.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any