La trucada contra Cinca enrareix l’últim dia de campanya a Andorra

  • Un anònim va trucar a RTVA per insultar-lo quan es feia un debat electoral

VilaWeb
Redacció
28.02.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’últim dia de campanya de les eleccions andorranes ha quedat enrarit arran de les suposades amenaces que a rebre el ministre de Finances en funcions, Jordi Cinca, durant el debat que feia amb els altres candidats territorials d’Andorra la Vella a Andorra Televisió. Un individu, anònim, va trucar a RTVA mentre es feia el debat, i va acusar de criminals i assassins tant Cinca com el director del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària, Lluís Burgués. Les primeres informacions indicaven que aquest anònim havia amenaçat greument Cinca.

Sembla, però, que qui va trucar no va amenaçar, sinó que va insultar i  desqualificar Cinca. La policia va cercar ahir durant tot el dia l’autor de la trucada, que va marcar informativament l’última jornada de campanya, abans de les eleccions de demà. Finalment, fou identificat: un home de 41 anys amb la ciutadania andorrana, que va declarar a la comissaria per un presumpte delicte contra l’honor.

Segons les informacions de l’agència de notícies ANA, l’home que va trucar va insultar Cinca i Burgués i els responsabilitzava de la greu malaltia que pateix un familiar seu.

Arran d’aquesta trucada la policia va reforçar la vigilància i la seguretat del ministre Cinca.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any