Dissabte i diumenge, Assemblea de Lectors de VilaWeb a Barcelona i Perpinyà

  • Properament s'anunciarà la nova data de la trobada a València

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
27.02.2015 - 16:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Assemblea de Lectors de VilaWeb es farà aquest dissabte i diumenge a Barcelona i Perpinyà, respectivament. Les reunions començaran totes dues a les onze del matí i s’acabaran a l’hora de dinar. La de Barcelona es farà a l’edifici de la redacció de VilaWeb i la de Perpinyà, al Casal Jaume I. La sessió de Perpinyà serà oberta també als lectors que no són subscriptors. La setmana passada va quedar ajornada la primera sessió de l’assemblea, que s’havia de celebrar a València, per problemes tècnics d’última hora. Properament comunicarem la nova data d’aquesta trobada a València.

L’Assemblea és una trobada oberta on poden participar tots els subscriptors dels diari. Durant la mateixa els responsables de VilaWeb escolten les opinions sobre el treball diari que s’ha fet i exposen els plans per a l’any vinent, en aquest cas especialment tot el que fa referència a la celebració dels vint anys.

La comunitat de lectors de VilaWeb és la peça clau per a mantenir i augmentar la capacitat de VilaWeb com a diari. El contacte permanent amb els subscriptors ajuda la redacció a millorar el producte i els diners que aporten els més de 3.500 subscriptors són fonamentals per a mantenir el diari.

Podreu obrir el vostre bloc i rebre les notícies i l’editorial hores abans que els altres lectors. Feu-vos subscriptors de VilaWeb des d’aquesta pàgina

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any