Compromís dóna la primera embranzida a la cita electoral

  • Avui proclama els candidats a les eleccions del 24 de maig

VilaWeb
Redacció
28.02.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Compromís vol fer tornar el somriure als ciutadans. Aquest és el lema de l’acte de proclamació de les candidatures que es fa aquest migdia a la sala gran del complex la Petxina de València. Després d’un procés de primàries obertes, ara fa un mes es van fer públics els candidats de la coalició a les Corts i als municipis. Amb l’acte de proclamació d’avui, Compromís dóna el tret de sortida a la cursa electoral que clourà el 24 de maig en una jornada que pot deixar fora del govern el Partit Popular després de vint anys. 

Vegeu en directe l’acte:

La principal cara de Compromís d’aquesta campanya serà la de Mònia Oltra, candidata a la presidència de la Generalitat i que va ser elegida amb més de 22.000 vots i sense cap competència, atès que Enric Morera va deixar-li el camí lliure com a cap de llista a les Corts. Així, Morera encapçalarà la llista de València, acompanyat, en les deu primeres posicions, de Fran Ferri, Jordi Juan, Maria Josep Ortega, Teresa Garcia, Isaura Navarro, Cristina Suñer, Paco Garcia, Graciela Ferrer, Josep Miquel Moya i Rafael Vicent Xambó.

Mireia Mollà serà proclamada avui cap de llista d’Alacant, acompanyada de Rafa Climent, Josep Nadal, Marian Campello i Imma Orozco. I Vicent Marzà encapçalarà la llista de Castelló, seguit de Mònica Alvaro, Marta Sorlí, Víctor Garcia i Belén Bachero.

També avui proclamaran els caps de llista de les municipals. València hi tindrà Joan Ribó; Alacant, Natxo Bellido; i Castelló, Enric Nomdedéu. 

Informació relacionada:

Entrevista a Mònica Oltra: ‘Si volem una oferta electoral més potent, parlarem amb Podem’

Entrevista a Vicent Marzà: ‘Els votants de les primàries haurien de votar també si Compromís entra al govern’

Entrevista a Isaura Navarro: ‘Podem pren les decisions des de Madrid, i els valencians les hem de prendre ací’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any