‘L’Alqueria Blanca’ torna al teatre Principal de València

  • La versió teatral de la popular telenovel·la, 'L’Alqueria Blanca, on collons està Sento?', rescata algunes trames i a cinc personatges

VilaWeb
Redacció
27.02.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Quan l’any passat Canal 9 va deixar d’emetre, milers de valencians es van quedar sense saber el desenllaç d’una de les sèries més seguides que emetia la cadena: ‘L’Alqueria Blanca’. Aquesta telenovel·la ambientada a la dècada dels seixanta oferia setmanalment un nou capítol amb les desventures de dues famílies rivals: els Pedreguer i els Falcó. Ara alguns dels personatges més populars de la sèrie tornen al Teatre Principal de València amb l’obra ‘L’Alqueria Blanca, on collons està Sento?’.

Sento, un veí del fictici poble de l’Alcoià on s’ambienta ‘L’Alqueria Blanca’ ha desaparegut misteriosament. Cinc dels personatges més reconeguts de la sèrie , el Tio Pep, la Dora, l’Empar, la Blanca i en Tonet, tronen per buscar-lo en una delirant obra que barreja els mateixos sentiments que protagonitzaven la ficció televisiva: una barreja d’amor, enveja, enjòlit i grans dosis d’humor. L’obra, que es pot veure al teatre Principal de València fins el 22 de març, promet fer sentir a l’espectador com si la popular sèrie no se n’hagués anat mai.

Canal 9 va estrenar ‘L’Alqueria Blanca’ el 2007 i ràpidament va batre rècords d’audiència i va esdevenir molt popular. Està ambientada a la dècada dels anys seixanta en un poblet rural de l’interior del país. És un moment de grans canvis socials i es reflecteixen en les complicades relacions entre dues famílies molt diferents. La sèrie, que s’emetia el diumenge al vespre, va estar set temporades en antena fins que el tancament de la cadena la van deixar inacabada.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any