Marxa enrere sobre el projecte immobiliari de Peïrefita

  • El batlle de Cervera, que havia donat el seu acord tàcit a la construcció de 175 cases al Cap de Peyrefite, finalment el projecte fa marxa enrere. L'ajuntament acaba de publicar un decret on anuncia aquest posicionament ...>>
    Dc. 25 de febrer del 2015

VilaWeb
Redacció
25.02.2015 - 11:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Jean-Claude Portella havia donat el seu acord, tàcit, a aquest projecte, tal com van descobrir els opositors. Un projecte de la societat Ampeyre, que consisteix en construir 175 cases al Cap de Peyrefite .

‘ El municipi va rebre, el passat 24 de novembre una carta de la subprefectura, on s’informava que el permís en qüestió era il·legal i no conforme al pla de coherència territorial (SCOT)’, segons assegura Bernard Llères de ‘l’Association pour la protection de l’anse de Peyrefite’. ‘Els serveis de l’Estat van sol·licitar la posada en marxa d’un procediment contradictori’

Aquesta associació ha fet públic un comunicat que trobareu aquí. Malgrat tot, aquest projecte no es pot donar per mort, ja que la societat Ampeyre te fins al 14 de març, per apel·lar aquesta decisió davant el tribunal administratiu.

Per altre costat, el batlle de Cervera, Jean-Claude Portella, no amaga el seu desig que aquest projecte tiri endavant. Així, en declaracions al diari l’indépendant diu que : ‘S’ha retirat aquest permís per consell de l’Estat, confirma. Però per poder presentar un altre, per poder aprovar-ho és suficient  amb modificar el pla d’ordenació de la zona de Peyrefite per tal de posar-lo conforme el SCOT. Una vegada que ho haurem fet, Ampeyre podrà demanar un  nou permís ‘. Recorda que les associacions contràries a aquesta construcció encara no han guanyat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any