Últims dies per a participar en el concurs de videojocs de la UPC School

  • La universitat catalana, juntament amb Social Point, tanca divendres la fase de presentació de propostes per als Three Headed Monkey Awards

VilaWeb
Redacció
24.02.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Si us apassiona l’animació i l’art digital i voleu rebre una empenta per a fer el vostre primer videojoc, la UPC School i Social Point tenen una proposta per a vosaltres. Fins el 27 de febrer hi ha temps per a presentar-se als tercers Three Headed Monkey Awards, un concurs que premia els millors projectes amateurs en l’àmbit dels jocs electrònics. Hi ha 7.500 euros en premis, repartits en quatre categories: millor videojoc, guardó del públic, premi UPC i, com a novetat enguany, millor videojoc mòbil.

Els qui hi vulguin participar han de presentar fins divendres, a través d’aquesta web, un vídeo on es recullin les parts principals del videojoc proposat, a més d’un document explicatiu amb la informació bàsica.

Després del termini de presentació de propostes s’obrirà la fase de votació del públic i, finalment, un jurat professional elegirà els guanyadors de les tres categories restants.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any