Teniu fins el 31 de març per a participar als premis literaris de la ‘Nit de Sant Jordi’

  • Recordeu que Òmnium Catalunya Nord, organitza la seua vesprada literària dita 'Nit de Sant Jordi'. Serà el 30 d'abril 2015 a partir de 20 h, al Palau de Congressos de Perpinyà. Diversos premis seran concedits però, si voleu participar presdentant obres, teniu fins al pròxim 31 de març per fer-ho ...>>
    Dt. 24 de febrer del 2015

VilaWeb
Redacció
24.02.2015 - 12:04

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Les persones que desitgen presentar una obra poden, des d’ara, consultar les bases i obtenir les informacions indispensables sobre la pàgina web d’Òmnium Catalunya Nord . Els premis són: Premi Catalunya Nord dotat amb 3 000 € per l’Institut d’Estudis Catalans, per estudis, treballs o documents per a l’ensenyament del català a qualsevol nivell i pel coneixement de Catalunya Nord o de qüestions que l’afecten; l’extensió de les obres presentades serà d’un mínim de 100 pàgines.

Premis Joves Escriptors dotats amb 1 500 € pel Consell General dels Pirineus Orientals (reservat a alumnes de Catalunya Nord): Escoles Primàries (500 €): narració de 2 a 3 pàgines de tema lliure, amb o sense il·lustracions. Col.legis i Liceus (500 € cada u): narració de 3 a 6 pàgines de tema lliure, amb o sense il·lustracions.

Premi Francesc Català de poesia dotat amb 900 € per Òmnium Cultural Nacional: Podran postular a aquest premi obres de poesia de tema lliure. L’extensió del conjunt de l’obra serà de 5 a 8 pàgines.

Premi Narració per a Infants Contes per a infants, dotat amb 200 € per la Vila de Perpinyà: Premi destinat a recompensar una narració de tema lliure, amb o sense il·lustracions, adreçada a joves de 6 a 12 anys d’edat. L’extensió de les obres presentades no haurà d’excedir 6 pàgines. L’obra guanyadora serà publicada per la Vila de Perpinyà i distribuïda a totes les escoles bilingües de la ciutat.

 Cal recordar que totes les obres presentades han d’ésser inèdites, no presentades a d’altres concursos, sense compromisos d’edició i redactades en llengua catalana.

Premi Ramon Juncosa de Divulgació i Periodisme Transfronterers, dotat amb 1 200 € per la Casa de la Generalitat de Perpinyà :Els treballs que optin a aquest premi podran ser, articles o treballs en suport paper (premsa professional, publicacions d’àmbit associatiu, institucional, universitari, etc.), treballs de ràdio, treballs de televisió, treballs de premsa digital (en totes les modalitats existents). Els treballs hauran d’haver estat publicats, emesos o difosos en un període comprès entre l’1 d’abril de 2014 i el 31 de març de 2015.

També podeu consultar les bases més detalladament, en el pdf adjunt a la notícia       —–>>

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any