Suspés, novament, el servei de bus al Baix Vernet

  • L'CTPM torna a suspendre el servei de Bus al barri del Baix Vernet, després d'un nou episodi de llançament de pedres ...>>
    Dm. 22 de febrer del 2015

VilaWeb
Redacció
22.02.2015 - 11:28

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Des del passat divendres, i fins a nova ordre, les tres parades de bus del Baix Vernet i la de Clodion, no tenen servei de bus, ja que els conductors han decidit no aturar-s’hi. La línia 8 que fa aquest servei, funciona però es desvia i passa des de la parada que fa a Bassères, directament als Bombers. Com explica Thierry Pena, conductor de la CTPM i representant del sindicat FO, els fets van passar dimecres, quan uns joves del barri, van començar a llançar pedres.

El sindicalista diu que ‘inicialment van començar el llançament de pedres, li diria agradable, després van començar a apuntar als ulls dels conductors amb làser. Així que, aquests van cridar als controladors. Quan van arribar dos o tres joves, que anaven en moto, i van frenar el cotxe dels controladors que han estat apedregats en el moment.

Arran de tots aquests problemes, hem demanat a tots els conductors que no  passin pel barri del Baix Vernet fins a nova ordre’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any