‘Desconnectar treballant com formigues’

  • El setè 'Missatges Directes' ha proposat de debatre sobre el pla de desconnexió exposat pel president Mas

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
20.02.2015 - 08:21

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Tenim feina: així és com ho veu un dels nostres debataires que van respondre a la pregunta: ‘És factible el pla per a la “desconnexió” proposat pel president Mas?’ La compareixença ens donava, novament, un tema cantat, tot i que la Twittesfera ja comença a mostrar un cert cansament amb algunes ‘novetats’ que temps enrere ens haurien mantingut literalment enganxats als ‘timelines’. Perquè el sofert piulador sobiranista ja s’ho sap tot, ja n’ha fet mil sobretaules i, pel que fa al sentiment i els anhels del poble, piula gairebé per inèrcia. Als ‘Missatges directes’ ho sabem i ho notem. Per aquesta raó encara valorem més les intervencions dels debataires que decideixen de fer-nos saber allò que ells i el seu entorn se saben de memòria. Com a exemple, destaquem un paquet de piulets de Josep Blesa (‏té l’estratègia de desconnexió calculada al detall):

1. Cal ja un ‘govern exterior’ x negociar amb Washington, London, ONU, Tel-Aviv, Berlín, París, Rabat, Roma, assumpció mundial del nou estat.
2. Control sobre: policia + edificis de comunicacions + carreteres + port + aeroports + abastiment H2O+ electricitat, etc.
3. +Seguretat Social pròpia.
4. I cal un potent Centre d’Intel·ligència + Internalització a llocs estratègics del món.
5. De vegades, sols movent alguna peça del TAULER d’escacs, l’altre perd la partida.
6. Hisenda i internacionalització. Escat i mat.

Aquesta setmana estrenàvem una finestra a la pàgina principal de VilaWeb per on van rajar tots els piulets amb l’etiqueta #desconnexióVW. Però n’hi havia més sense etiqueta, perquè, és clar, fem debats per a usuaris inquiets, i això implica que a molts els hem de caçar els piulets al vol. A continuació podeu llegir-ne una mostra de tots plegats, cosits com sempre amb una mica de relat:


Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any