Planten el Roure Valencià com a símbol de la lluita en defensa de l’escola valenciana

  • Les AMPA de les escoles Martínez Valls i Bonavista van rebre el guardó en premi per les mobilitzacions del curs passat

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
13.02.2015 - 12:46

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’estiu passat, les AMPA de les escoles Martínez Valls i Bonavista d’Ontinyent van rebre el Roure Valencià, el guardó amb què Compromís reconeix el treball de persones i entitats per la societat local i comarcal. La formació premiava d’aquesta manera les dues AMPA per ‘la defensa de l’escola pública i en valencià amb totes les accions portades endavant, sobretot el tancament de mares, pares, professores, professors, xiquetes i xiquets durant setanta dies lluitant contra la supressió d’unitats escolars’.

El símbol físic del premi, un roure, l’han plantat ara. Des de dimecres passat, l’arbre és al pati del col·legi Martínez Valls.

El curs passat, les dues escoles van mantindre una llarga lluita en defensa de les unitats escolars del centre, i de l’ensenyament públic, que va dur a fer tancades als centres seixanta-vuit nits, durant les quals van realitzar-hi moltes activitats culturals i de convivència, i en què van rebre molts suports.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any