El batlle d’Argelers retira les competències al seu primer adjunt

  • El diputat- batlle d'Argelers de la Marenda, Pierre Aylagas, ha retirat les competències que havia delegat en el seu primer adjunt i president del PRG a Catalunya Nord, Guy Esclopé ...>>
    Dm. u de febrer del 2015

VilaWeb
Redacció
01.02.2015 - 11:50

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Guy Esclopé, estava encarregat de l’urbanisme a l’ajuntament d’Argelers. La passada setmana, el diputat- batlle Pierre Aylagas va decidir retirar-li aquesta delegació. 

El motiu oficial és, segons Pierre Aylagas, ‘el desacord en la manera de conduir els assumptes municipals’. Però els rumors diuen que aquesta decisió seria la conseqüència de l’anunci per part de Guy Esclopé, de la seua candidatura a les pròximes eleccions departamentals. No s’ha d’oblidar que, és el president a Catalunya Nord del PRG ( Parti radical de gauche).Aquesta candidatura, podria debilitar al candidat PS Michel Moly ja que, lògicament podria dividir el vot de l’esquerra.

Precisament, un sondeig fet per l’institut CSA per la cadena de TV iTélé, assegura que el FN arribaria en primera posició, a nivell nacional a les eleccions departamentals dels pròxims 22 i 29 de març, donant el segon lloc a l’UMP i el tercer al PS.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any