La gent de viatge, a l’aparcament de l’empresa Cémoi

  • Des del passat dijous, unes caravanes de la gent de viatge s'han establert a l'aparcament de l'empresa Cémoi, a la carretera de Perpinyà cap a Toluges ...>>
    Ds. 31 de gener del 2015

VilaWeb
Redacció
31.01.2015 - 11:25

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els ‘ocupants’ diuen que han vingut especialment per donar suport a un membre de la comunitat, hospitalitzat a Perpinyà. Després d’haver aparcat al costat de Toluges i Cabestany, ara han estacionat a l’antic aparcament dels treballadors de la companyia Cémoi. En total, unes quaranta caravanes s’han posat allà des de la nit de dijous. Per quedar-se un mes, segons han assegurat.

Asseguren que l’única raó d’haver vingut a Perpinyà és l’hospitalització d’un membre de la seua
comunitat. Asseguren que són de nacionalitat francesa i espanyola. Vénen de París, de Bordeus, de Barcelona, de València, fins i tot de Madrid.

Dijous vespre, van rebre la visita de la policia, però cap mesura particular no s’ha pres per la prefectura. Han escollit aquest indret, segons expliquen, perquè han trobat un edifici buit: ‘ja estava obert, no volem problemes, mai. No trenquem res’ asseguren.

Aquesta arribada, tindrà conseqüències sobre l’activitat de l’empresa Cémoi, segons ha explicat. Tenint en compte aquesta situació, la direcció ha decidit tancar la botiga, avui dissabte ‘per raons de seguretat’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any