Més d’una setantena de colles a la Nit de Castells de Valls

  • Aquest vespre es lliuren els guardons en una festa que es considera el punt de trobada social del món casteller

VilaWeb
Redacció
31.01.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La novena edició de la Nit de Castells, que es fa aquest vespre al Centre Cultural de Valls, reunirà representants de més de setanta colles d’arreu del país, el màxim registrat en aquesta cita anual convocada per la Revista Castells. En aquest certamen, considerat el punt de trobada social del món casteller, es lliuren diversos premis com ara la fotografia a la plaça castellera de la temporada o al millor moment de l’any.

Durant l’acte es lliuraran els Premis Castells, compostos per nou categories diferents: Premi a la Trajectòria, Premi a una Iniciativa social, Premi Ambaixador, Premi a la Colla de la temporada, Premi la Plaça de la temporada, Premi Moment casteller de l’any, Premi L’aleta -a un projecte vinculat a la canalla- i Premi de fotografia castellera. També es lliurarà el Premi Baròmetre, que és nou d’aquest any i reconeix les colles que han pujat de categoria.

La IX Nit de Castells està organitzada per la Revista Castells, la Fundació Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela i l’Ajuntament de Valls. En el decurs de la gala, conduïda per l’actriu Jordina Biosca, hi haurà diverses sorpreses visuals i de continguts. Durant la Nit, la Revista Castells presentarà l’Anuari Castells 2015, que reuneix dades, reportatges, entrevistes i anàlisis del món casteller actual.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any